tiistai 28. helmikuuta 2012

Land Raider Crusader

Viimeistelin Land Raider Crusaderini tänään. Parempia kuvia nappailen joskus tulevaisuudessa!

 
Land Raider Crusader









2 kommenttia:

  1. Näyttää vaan niin hienolta, kun on panostettu noihin Forgen oviin. Omaan silmään ainakin tuovat niin paljon extrakivaa ulkonäköön vaikka kyse on kuitenkin vain parista hassusta vaihto-ovesta. Battledamage/tomu on myös suht hillittyä mutta todella hyvin toteutettu. Saatat olla tästä jossakin postauksessakin kertonutkin, mutta käytätkö jossain vaiheessa maalausta kynäruiskua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!

      Menetin kanssa sydämmeni noille Forgen oville joskus Blood Angel -armeijaa kasatessani, enään en lähde mitään Mariini projektia tekemään ilman niitä.

      Damagea on tällä hetkellä todella vähän Lantikassa ja ylipäätään kaikissa vehicleissä, en oo vielä löytänyt hyvää tekniikkaa millä tekisin isompia naarmuja/kolhuja noihin. Perinteinen mustaa pohjalle ja metallia päälle tekniikka ei oikeen säväytä.

      Airbrushilla maalaan lähes kaiken, iconeja/symboleja, damagea ym. pientä lukuunottamatta. Lantikassa jäi korostukset vähän vaisuiksi joten varsinkin katto tuossa vaunussa on todella flatti! Katsotaan jos niitä vähän parantelen ennen lisä kuvia.

      Poista