maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ajatuksia tulevaisuudesta!

Pitkän työputken jälkeen koitti vihdoin pitkät vapaat. Tein paljon suunnitelmia ja alustavia valmisteluja tulevalle viikolle joten paljon on luvassa maalauksen ja harrastuksen saralla. Ajattelinkin aloittaa viikon aktiivisesti, kertomalla suunnitelmistani teille.

Tärkein ekana, sovin perjantaille ensimmäisen pelini lähes vuoteen! Armeijalistaakin on luvassa ihmeteltäväksi, tätä varten pitäisi sutia läjäpäin tavaraa vielä valmiiksi. Tästä päästäänkin maalaukseen, ajattelin heittää itselleni viikon mittaisen maalaus "haasteen". Tarkoituksena olisi saada seuraavat ryhmät sellaiseen kuntoon että niitä kehtaa perjantaina peluuttaa:

+ Tactical Squad
+ Devastator Squad
+ 5 Thunder Wolves + Wolf Lord on TWM
+ Razorback/Rhino

Loppuviikosta pitäisi saapua tilaamani GW Realm of Battle -pöytä myös, hyviä vinkkejä, tutoriaaleja ja kuvia pöydän maalaamisesta ja muusta työstämisesti arvostaisin!

Sitten ajatuksia tulevaisuuden projekteista, nykyinen Red Scorpion -hybridi armeijani alkaa olemaan hyvällä mallilla joten olen alkanut miettimään seuraavaa armeijaani. Varastossa on niin paljon avaamattomia GK, Razorback ja Drop Pod laatikoita, että seuraavakin projekti tulee olemaan Mariineja. GK:ta tuskin alan työstämään koska nykyään taitaa olla muotia vihata GK -pelaajia. Badab War -fanina kiikarissa on olleet seuraavat chapterit: Astral Claws, Minotaurs sekä Sons of Medusa. Kaksi jälkimmäistä viehättää eniten. Minotaureista saisi tyylikkään Terminator painotteisen armeijan Zone Mortalis peleihin... mitä mieltä lukijat ovat, villejä ideoita on kiva kuulla! :)


2 kommenttia:

  1. Aika reippaasti meinaat saada kasaan viikossa, tosin ei mikään mahdottomuus kuitenkaan. Minotaureille tuli forgelta juuri äsken aika mukavan näköinen hq heppu.

    On se aika mukavaa kun nykyään kaikki vihaa inkvisiittoreita. Silloin joskus kun oli vielä daemonhunters codexi käytössä niin porukka vaan säälivästi katsoi että hommaapa parempi porukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan aloittaneeni "virallisesti" harrastuksen about niihin aikoihin kun Codex: Daemonhunters julkaistiin, super coolit metalliset GK:t huusivat aloittamaan niillä, mutta silloiset pelikaverit kanssa lyttäsivät ajatuksen samantien.

      Poista