sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Red Scorpion Librarian WIP


Velhoa Scorppareille!

Lähdinpä kokeilemaan Finecastia viimein, Librarian Terminaattori panssareissa. Aiempia kokemuksia ei ole Finecastista joten lähdin skeptisenä avaamaan blisteriä. Pakkauksesta löytyi priima yksilö, muutama hassu sauma viilattiin pois ja yksilö on valmis pohjamaalattavaksi. Mitäs mieltä olette, pitääkö Librarianien olla aina sinisiä?

RS Librarian




Koska kuvat on kivoja, heitin tänne loppuun parit paremmat kuvat vanhoista yksiköistä, vanhaa paskaa uusissa kääreissä siis! Kommentteja kaivataan ja arvostetaan!

Red Scorpion Devastators

Tactical Squad

Red Scorpion Rhino

2 kommenttia:

  1. Tosi vaikuttava armeija ja etenkin ruiskumaalatut tankit teki muhun suuren vaikutuksen! Myös chapterivalinta oli hyvä, tämä inspiroi aloittamaan uuden Mariini-porukan. Ehkä piakkoin!

    Henkilökohtaisesti hiukan harmittaa, että käytit Space Wolf-päitä, sillä codex-chapterille lookki ei oikein sovi ja noista kampauksista on Merijalkaväki kaukana. Nyt silmien poimiminen vaikka washilla toteutetulla shadella toisi kyllä viimeistelevän elementin figuihin. Valoefektit aseissa on todella makeat ja tyylikkäät baset kannattelee kokonaisuutta.

    Vaikka oletkin velho maalaamaan vaunuja, ehkä armeijakokoonpanossa olisi voinut olla vähän enemmän eri yksikkötyyppejä ja vaihtelua; olisi ollut siisti nähdä miten toteuttaisit esimerkiksi Thunderfire cannonin, Ironcladin tai ryhmän arpeutuneita Sternguard-skorpioneja! Älä siis vielä paketoi projektia jos vähänkään intoa riittää, lisäyksiköt tuo vaihtelua myös peleihin. ;)

    Iso käsi joka tapauksessa! Seurailen mielenkiinnolla Necronien valmistumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ensin alkuun pitää ilmoittaa että valitettavasti armeija matkasi parempaan kotiin kesäkuussa, joten näitä tuskin enempää nähdään tässä blogissa :) sen sijaan kaikkea muuta mageeta on kyllä luvassa kunhan teen päätöksiä seuraavista projekteista!

      Eniveis, yksikkö vaihtelua tuli tosissaan aika vähän armeijaan mikä kyllä harmittaa vähän näin jälkeenpäin! Kuten mainitsitkin, olisi esim. Dreadnought ollut magee lisä jengiin.

      Avaruus Hukkien päät ei tosiaan fluffillisesti sovi chapterille, mutta tahdoin harjotella tässä projektissa vähän noiden paljaiden päiden maalaamista mihin Hukkien naamarit mielestäni sopivat erityisen hyvin! :)

      Noh, seuraavassa projektissa ollaan taas fiksumpia ja parempia!

      Poista