lauantai 12. toukokuuta 2012

DONE: Realm of Battle!!

Elämä hymyilee!

Joku aika sitten ostamani Realm of Battle -pöytä valmistui vihdoin. Hauska projekti joka toi vaihtelua armeijan maalaamiseen, mutta pakko huokaista onnesta nyt kun se on tehty, projektin edetessä pöydän sävykin muuttui enemmän pölyisen aavikon suuntaan! Yhdestä levystä on vielä maalaamatta nuo "pääkallolätäköt"



Maastoa pitäisi valmistaa seuraavaksi! Puita on laatikollinen odottamassa tuollaisia kukkuloita alleen, kaksi tai kolme olen suunnitellut rakentavani lisää. Raunioita valmistuu heti kun saan Manufactorum ja Sanctum -laatikot. Raunioita on siis suunniteltu pöydällle kolme, kokoluokaltaan vastaavia kuin tuo kuvissa oleva Manufactorum. Kukkuloiden sekä raunioiden lisäksi olisi siisti keksiä jotain pienempää maastoa täyttämään isoja aukkoja, vinkkejä tai hyviä idoita?

Kommentteja pöydästä, ideoita maaston askarteluun jne. kaikki on tervetullutta!

4 kommenttia:

  1. Upean näköinen tuli. Hiekkasäkki tuliasemia, kontteja, teitä, siltoja yms on hyvä olla pöydällä =)

    VastaaPoista
  2. Joo, jotain varastokontteja/laivakontteja olisi hieno laittaa muutamat, mutta en tiedä miltä valmistajalta tällaisia saisi?

    Kiitoksia ideasta joka tapauksessa! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan aaltopahvista monet on näytteneet rahtikontteja tekevän. Tollasen simppelin (http://sincain40k.blogspot.co.uk/2012/04/well-get-it-there.html) esimerkin just jemmasin seuraavaa maastojen vinkkilistaa varten odottamaan.

    Pöytä näyttää todella upealta. On tavallaan hieman ironista, että olet saanut aavikkosi paljon elävämmän näköiseksi, kuin monet muut mitä on tullut vastaan :D

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia! Koin kanssa pitkästä aikaa omastamielestäni onnistuneeni jossain pöydän värin kanssa, pelkäsin kun projektin aloitin että pöydästä tulisi turhan flatti, mutta lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen :)

    Erittäin hyvä linkki tuo heittämäsi, juurikin jotain tuommoisia kontteja tekisi mieli näpertää. Pitääkin katsella jos jotan tuollaista ottaisi työn alle! Äsken askartelin metsille kukkulat alleen, katsotaan josko ne saisi valmiiksi jo tänään! Tarkoituksena olisi saada pöytä valmiiksi toukokuun aikana, kesäkuussa voisikin pyrkiä pläjäyttämään battlereporttia ilmoille uuden pöydän kunniaksi!

    VastaaPoista