maanantai 7. toukokuuta 2012

Lasplas Razorback + WIP: Typhoons

Hengissä ollaan, viime päivityksestä alkaa olla aikaa joten loman kunniaksi halusin töötätä päivitystä!

Lasplas Razorback valmistui tovi sitten jo mutta työkiireiden takia kuvaaminen on venähtänyt. Razorbackit alkavat täyttämään vitriinin mutta vielä olisi yksi tehtävänä, kuudella Razorbackilla/Rhinolla uskoisin selviäväni!

Typhoonit ovat tuoretta lisäystä armeijaan ja kuten kuvista näette, kaksi on vielä WIP. Ensimmäinen on pigmenttejä vaille valmis, pigmentit lisään kaikkiin kerrallaan. Seuraavassa päivityksessä uskoisin loppujenkin olevan valmiita!


Razorback



















Land Speeder Typhoons

2 kommenttia:

  1. Jälleen erittäin näyttävä valoefekti tällä kertaa plasmaguneissa. Olen sanonut tämän jo varmaan kertaalleen ennenkin, mutta sanon saman uudelleen: Tuo keltaisen ja harmaan kombo on kyllä todella näyttävä ja jotenkin "raikas uusi tuulahdus" figurintamalla. Meikä diggailee kybällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tääänks!

      Plasmojen glow efekti onnistu ihan kivasti, kyllähän tuo vieläkin hiomista kaipaa, tuppaa onnistumaan vieläkin vähän tuurilla :)

      Mitä armeijan väreihin tulee, niin oon alkanu itsekkin tykkään enemmän ja enemmän tuosta, miellyttää omaa silmää enemmän kuin perinteinen musta-keltainen yhdistelmä.

      Poista