torstai 24. toukokuuta 2012

Red Scorpions Army

5 Kuukautta ollaan nyt sudittu harmaata ja keltaista!

Totesinkin viime päivityksessä että Red Scorpion -armeijan kohdalla pakataan maalit pois näkyvistä nyt toviksi, otetaan kesän mittaan pelejä ja harkitaan parannuksia! Projekti on kuitenkin hyvä viimeistellä armeijan yhteiskuvalla!

Red Scorpions Army

Armeijaahan on mahdollisuus peluuttaa useammalla eri Codexilla, mutta pääasiassa tarkoitus on pelata Codex: Space Wolvesia. Alla on armeijalista mitä silmälläpitäen olen rakentanut armeijan! Kommentteja toivotaan listasta!

Red Scorpions (C: SW) - 2000p

Rune Priest: TDA, SB/Runic Weapon, CotS            130pts
+Living Lightning, Jaws.       

Wolf Guard (4): TDA + Cyclone, 2x C-MG + PF        167pts
+Land Raider

Grey Hunters (9): MG, MotW + Rhino            190pts
Grey Hunters (9): MG, MotW + Rhino            190pts
Grey Hunters (9): MG, MotW + Rhino            190pts

Land Speeder Typhoon                    90pts
Land Speeder Typhoon                    90pts
Land Speeder Typhoon                    90pts


Long Fangs (6): 4x ML, 1x PC                150pts
+RB: TL-LASC                        75pts

Long Fangs (6): 4x ML, 1x LC                155pts
+RB: TL-LASC                        75pts

Long Fangs (6): 4x ML, 1x LC                155pts

1997p




Tätä myöten siirrytään toisiin projekteihin, tarkoituksena olisi kesän aikana pelailla paljon ja tarjota muutama reportaasikin peleistä! Maastoprojektit hoidetaan seuraavaksi valmiiksi, samalla haudutellaan toista armeija projektia jotta voin demotella joillekkin kavereille peliä jne.




3 kommenttia:

  1. Kato ohjushelvetti. En listaan oikein muuta sitten osaakaan sanoa :D Mutta armeija näyttää kyllä komealta kokonaisuudelta. Kyllä tuota kelpaa ulkoiluttaa. Nyt onkin muuten blogimaailmassa harvinaisempi tilanne, kun olen sattumoisin päässyt pyörittelemään yhtä Lantikkaasi omin käsin, kun menit myymään ylimääräisen velipojalle. Näen siis valokuvaasi pidemmälle varo vaan ;)

    Näyttävät on kuraruosteet telaketjuissa varsinkin ja ajovaloista ihan yllätyin kuinka siistin yksinkertaiset ne lopulta olivat, vaikka kuvista oletin, että niihin on käytetty jotain todella hämäriä taikoja, että ne on saatu loistamaan noin. Upealta näyttää siis linja läpi koko armeijan, mitä ryhmäpotrettia tuijottelee.

    Vähän kyllä iski ahdistus omia armeijaprojekteja kohtaan tehokkuudestasi. Tästäkin huolimatta mielenkiinnolla odottelen seuraavia teoksiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos jälleen, niin kehuista kuin kommenteista ylipäätään! Kiva että kestävät paremmankin tarkastelun, harmittelinkin tuossa tätä armeijakuvaa ottaessani että toinen Achilles olisi ollut komea tuolla. Noh, ehkä pitää hankkia jotain vielä eeppisempään!

      Eipä noihin valoihin mitään taikoja ole käytetty! Vähän vaan sinistä maalia pohjalle ja valkosta joukkoon seuraaviin kerroksiin! Airbrush se "taika" siinä taitaa olla :)

      Seuraavaa projektia itsekin odotan, tuossa on pöydällä vähän angsti Eldareita ja lisää maalaamattomia Mariineja, saa nähdä teenkö toisen chapterin vai lähdenkö synkisteleen tonttujen kanssa!

      Poista
    2. Kannatan ehdottomasti tonttujen lisääntymistä ;)

      Poista